ΕΝΟΤΗΤΕΣ
Καλάθι Αγορών

Durr Dental

Durr MD550 Καθαριστικό Λεκάνης Πτυελοδοχείου 750ml
ΝΕΟ
Εταιρεία: Durr Dental
Διάλυμα έτοιμο προς χρήση, κατάλληλο για καθαρισμό των πτυελοδοχείων.Δεν αφήνει υπολείμματα  Χωρίς αφρό Απομάκρυνση χωρίς προβλήματα καταλοίπων, όπως αλάτων, αίματος ή χρωστικών ουσιών πλάκας.Ταυτόχρονος καθαρισμός, απόσμηση και φροντίδα των πτυελοδοχείωνΧωρίς λειαντικά συστατικά - το..
13,90€
Τιμή με ΦΠΑ:17,24€
Durr FD322 Απολυμαντικό επιφανειών 2.5lit
ΝΕΟ
Εταιρεία: Durr Dental
Έτοιμο προς χρήση διάλυμα για την ταχεία απολύμανση των επιφανειών του οδοντιατρείου.Εφαρμόζει απευθείας στην επιφάνεια και δεν αφήνει υπολείμματα.Δράση σε μόλις 15 δευτερόλεπτα (για τους HBV, HCV και HIV απαιτεί 30 δευτερόλεπτα).Χαρακτηριστικά:Ενεργά συστατικά: αλκόολη.Συσκευασία των 2.5lt..
42,30€
Τιμή με ΦΠΑ:44,84€
Durr - Lunos® Prophylaxis προ-εμποτισμένο Πανί 50τεμ
ΝΕΟ
Εταιρεία: Durr Dental
Ευεξία για τους ασθενείς σας. Το πανί Lunos® Prophylaxis είναι ένα προ-εμποτισμένο πανί, ιδανικό για τον καθαρισμό του προσώπου μετά από τη θεραπεία.Εξατομικευμένη υπηρεσία για τους ασθενείς.Δυνατότητα θερμής και ψυχρής εφαρμογής.Φροντίζει το δέρμα με αλόη βέρα.Συσκευασία -50- τεμαχίων...
61,90€
Τιμή με ΦΠΑ:76,76€
Durr Φίλτρα Χειρουργικής Αναρρόφησης Einweg-Gelb 12τμχ
ΝΕΟ
Εταιρεία: Durr Dental
Για αναρροφήσεις με διπλή έξοδο (Comfort, Eco).Αλλάξτε το φίλτρο τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα.Συσκευασία -12- τεμάχια. Κωδικός Κατασκευαστή Durr Dental: 0725-041-00 ..
32,52€
Τιμή με ΦΠΑ:40,32€
Εταιρεία: Durr Dental
Σύστημα χειρουργικής αναρρόφησης για ασφαλείς θεραπείεςMέσω δημιουργίας αρνητικής πίεσης, το αυτόνομο και πανίσχυρο μοτέρ μπορεί να αναρροφά έως και 300 λίτρα μολυσματικού νέφους/λεπτό. Τοποθετείται από το εξειδικευμένο τεχνικό Προσωπικό της NEODENT A.E σε οποιοδήποτε χώρο εντός ή εκτός του οδο..
1.250,00€
Τιμή με ΦΠΑ:1.550,00€
Εταιρεία: Durr Dental
Ελεύθερο αλδεϋδών έτοιμο προς χρήση διάλυμα για την ταυτόχρονη απολύμανση και καθαρισμό των περιστροφικών εργαλείων μέσα σε δοχείο (1 min) ή σε λουτρό υπερήχων (30 sec). Χαρακτηριστικά:Ειδικά ταχεία δράση - 1 λεπτό. Εξαιρετική καθαριστική δράση περιέχει αντιοξειδωτικούς αναστολείς Δεν..
35,00€
Τιμή με ΦΠΑ:37,10€
Εταιρεία: Durr Dental
Ελεύθερο αλδεϋδών συμπύκνωμα για απολύμανση και καθαρισμό γενικών και χειρουργικών εργαλείων, καθώς και περιστροφικών εργαλείων ευαίσθητων σε αλκάλια και αλκοόλες.Ελεύθερο αλδεϋδών συμπύκνωμα για απολύμανση και καθαρισμό γενικών και χειρουργικών εργαλείων, καθώς και περιστροφικών εργαλείων ευαίσθητω..
52,00€
Τιμή με ΦΠΑ:55,12€
Εταιρεία: Durr Dental
Δοχείο απολύμανσης για εργαλεία και περιστροφικά εργαλείο, ευρύχωρο, ανθεκτικό στις μετακινήσεις, με εργονομικά σχεδιασμένα χερούλια για ασφαλή μεταφορά. Ειδικό δοχείο με εσωτερικό διάτρητο καλάθι αποστράγγισης για χρήση με υγρά καθαρισμού και απολύμανσης εργαλείων. Στιβαρή, ανθεκτική κατα..
58,00€
Τιμή με ΦΠΑ:71,92€
Εταιρεία: Durr Dental
Συμπύκνωμα Αλδεΰδης, χωρίς αφρό για την ταυτόχρονη απολύμανση, απόσμηση, καθαρισμό και συντήρηση όλων των οδοντιατρικών συστημάτων αναρρόφησης και διαχωριστών αμαλγάματος.Χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό, την απολύμανση και την απομάκρυνση οσμών από την χειρουργική αναρρόφηση. Εξαιρετικά αποτελεσμα..
50,00€
Τιμή με ΦΠΑ:53,00€
Εταιρεία: Durr Dental
Σετ αποτελούμενο από φιάλη 500ml με ειδικό υγρό καθαρισμού και συντήρησης βινυλικών υλικών και δέκα -10- σφουγγαράκια σε ουδέτερο χρώμα.Προσφέρουν ασύγκριτη λάμψη όταν εφαρμόζεται στις ταπετσαρίες με αποτέλεσμα να φαίνονται σα καινούργιες!Ταυτόχρονα περιέχει και καθαριστικούς παράγοντες ειδικά μελετ..
33,80€
Τιμή με ΦΠΑ:35,83€
Εταιρεία: Durr Dental
Ρύγχη χειρουργικής αναρρόφησης ιδιαίτερα κατάλληλα για παιδιά. Διαθέτουν εξαιρετικά λεπτό λαιμό σε σύγκριση με τα κλασικά ρύγχη, που επιτρέπουν καλύτερη πρόσβαση σε μικρά στόματα. Διάμετρος 16mm.Διαθέσιμα σε διάφορα χρώματα.Κλιβανιζόμενα σε αυτόκαυστο κλίβανοΣυσκευασία  -5- τεμαχίων.&..
11,90€
Τιμή με ΦΠΑ:14,76€
Εταιρεία: Durr Dental
Δοχείο εμβύθισης απολύμανσης και καθαρισμού με υγρό MD520 σε μόνο 5 λεπτά.Ειδική συσκευή ανάρτησης για μέγιστο 2 εκμαγεία. Ιδανικό όταν χρησιμοποιείται συνδυαστικά με το MD520 απολυμαντικό υγρό αποτυπωμάτων.Συσκευασία -1- τεμαχίου. ..
33,00€
Τιμή με ΦΠΑ:40,92€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 16 (2 Σελ.)