ΕΝΟΤΗΤΕΣ
Καλάθι Αγορών

InterMed

Εταιρεία: InterMed
Μοναδικός τριπλός συνδυασμός Υαλουρονικού οξέος + Σουκραλφάτης + Χλωρεξιδίνης. Επιταχύνει τη φυσική επούλωση, βοηθάει στην αναγέννηση των τραυματισμένων μαλακών ιστών και βοηθά στον έλεγχο των μικροοργανισμών που επηρεάζουν την πορεία της επούλωσης.Συσκευασία -6- σύριγγες,..
19,03€
Τιμή με ΦΠΑ:23,60€
Εταιρεία: InterMed
Πολλαπλή προστασία της στοματικής κοιλότητας.Το Chlorhexil Extra Mouthwash χάρη στον μοναδικό συνδυασμό των τριών αντιμικροβιακών παραγόντων (χλωρεξιδίνη, τρικλοζάνη, CPC)Έχει σχεδιαστεί για να παρέχει εντατική προστασία και ισχυρή μακροχρόνια δράση ειδικά σε περιπτώσεις χειρουργικών επεμβάσεων ή στ..
13,82€
Τιμή με ΦΠΑ:17,14€
Εταιρεία: InterMed
Oδοντόπαστα καθημερινής χρήσης κατάλληλη για ομοιοπαθητική.H Luxurious Homeopathy Dental Care είναι μια οδοντόπαστα καθημερινής χρήσης κατάλληλη για ομοιοπαθητική.Eνισχύει φυσικά την αντιμικροβιακή άμυνα της στοματικής κοιλότητας και προστατεύει από την πλάκαΠεριέχει ειδικά εκχυλίσματα βοτάνων με επ..
3,90€
Τιμή με ΦΠΑ:4,84€
Εταιρεία: InterMed
Oδοντόπαστα καθημερινής χρήσης με ασβέστιο και φθόριο κατάλληλη για διαβητικούς ασθενείς.H Luxurious Diabetics Dental Care είναι μια οδοντόπαστα καθημερινής χρήσης με ασβέστιο και φθόριο κατάλληλη για διαβητικούς ασθενείς.Εφυγραίνει τον στοματικό βλεννογόνο και ανακουφίζει από ερεθισμούςΕνισχύει την..
4,40€
Τιμή με ΦΠΑ:5,46€
Εταιρεία: InterMed
Η Luxurious Black Dental Care είναι μια λευκαντική οδοντόπαστα ειδικά σχεδιασμένη για καθημερινή χρήση, καθώς περιέχει ασφαλείς λευκαντικούς παράγοντες, οι οποίοι επαναφέρουν και διατηρούν το φυσικό λευκό χρώμα των δοντιών χαρίζοντας ένα υπέροχο χαμόγελο. Αφαιρεί αποτελεσματικά και με ασφάλεια ..
9,50€
Τιμή με ΦΠΑ:11,78€
Εταιρεία: InterMed
Reval Clean Clothes - Απολυμαντικό ρούχων & υφασμάτων.Το Reval® Plus Clean Clothes καθαρίζει, απολυμαίνει τα ρούχα και τα υφάσματα σε 60’’, σκοτώνοντας το 99,9% των βακτηριών και των ιών.Φρεσκάρει άμεσα τα ρούχα, αφήνοντας ένα ευχάριστο άρωμα. Είναι κατάλληλο για τα περισσότερα ρούχα, κυρίως για..
4,00€
Τιμή με ΦΠΑ:4,24€
Εταιρεία: InterMed
Αντιστατικό, καθαριστικό spray για την οθόνη της τηλεόρασης, του tablet, του smartphone ή του Η/Υ σας.Απομακρύνει τη σκόνη, τα δακτυλικά αποτυπώματα και προλαβαίνει τον στατικό ηλεκτρισμό.Το Reval Screen Cleaner μπορεί να ψεκαστεί στο ειδικό πανί και να εφαρμοστεί σε σβηστή οθόνη. Χωρίς οινόπνε..
3,50€
Τιμή με ΦΠΑ:4,34€
Εταιρεία: InterMed
Kαθημερινή οδοντόπαστα.H Unisept Implants Toothpaste είναι μια καθημερινή οδοντόπαστα ειδικά σχεδιασμένη για καθημερινή χρήση. Προορίζεται για χρήση από άτομα με οδοντικά εμφυτεύματα και βοηθά στην καθαριότητα της περιοχής γύρω από τα εμφυτεύματα. Δεν συμβάλει στην οξείδωση των εμφυτευμάτων λόγω χαμ..
7,30€
Τιμή με ΦΠΑ:9,05€
Εταιρεία: InterMed
Καθημερινή οδοντόπαστα.Η Unisept Toothpaste είναι ειδικά σχεδιασμένη οδοντόπαστα για την καθημερινή φροντίδα και πολλαπλή προστασία της στοματικής κοιλότητας.Προστατεύει από την οδοντική πλάκαΔυναμώνει την αδαμαντίνηΑπομακρύνει απαλά τις επιφανειακές δυσχρωμίεςΚαταπολεμά την κακοσμίαΚατάλληλο για όλ..
7,30€
Τιμή με ΦΠΑ:9,05€
Εταιρεία: InterMed
Kαθημερινή φθοριούχος οδοντόπαστα για την οδοντική υπερευαισθησία.H Luxurious Sensitive Dental Care είναι μια καθημερινή φθοριούχος οδοντόπαστα για την οδοντική υπερευαισθησία.Περιέχει παράγοντες απευαισθητοποίησης των δοντιώνΠροσφέρει άμεση ανακούφιση από τον πόνο και την ευαισθησία στο ζεστό &..
4,90€
Τιμή με ΦΠΑ:6,08€
Εταιρεία: InterMed
Oδοντόπαστα καθημερινής χρήσης κατάλληλη για την περίοδο της εγκυμοσύνης και του θηλασμού.H Luxurious Pregnancy Dental Care είναι μια οδοντόπαστα καθημερινής χρήσης κατάλληλη για την περίοδο της εγκυμοσύνης και του θηλασμού.Καταπολεμά τη μικροβιακή πλάκαΔυναμώνει την αδαμάντινηΑπομακρύνει απαλά επιφ..
4,50€
Τιμή με ΦΠΑ:5,58€
Εταιρεία: InterMed
Oδοντόπαστα για καθημερινή χρήση με ασφαλείς λευκαντικούς παράγοντες.H Luxurious Whitening Dental Care είναι μια οδοντόπαστα για καθημερινή χρήση με ασφαλείς λευκαντικούς παράγοντες.Λευκαίνει τα δόντια απομακρύνοντας αποτελεσματικά τις επιφανειακές δυσχρωμίεςΔυναμώνει την αδαμαντίνηΑφήνει αίσθημα φρ..
3,90€
Τιμή με ΦΠΑ:4,84€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 38 (4 Σελ.)