ΕΝΟΤΗΤΕΣ
Καλάθι Αγορών

Perfection Plus

Λαβίδα συγκράτησης για χαρτί άρθρωσης
ΝΕΟ
Εταιρεία: Perfection Plus
Λαβίδα συγκράτησης για χαρτί άρθρωσης.Ευθεία. Συσκευασία -1- τεμαχίου. ..
8,30€
Τιμή με ΦΠΑ:10,29€
Εργαλείο εφαρμογής ουδέτερου στρώματος
ΝΕΟ
Εταιρεία: Perfection Plus
Τύπου dycal.Συσκευασία -1- τεμαχίου. ..
8,40€
Τιμή με ΦΠΑ:10,42€
Connect-E Συγκολλητικός Παράγοντας φωτ/νος 5ης γενιάς, 5ml
ΝΕΟ
Εταιρεία: Perfection Plus
Συγκολλητικός παράγοντας Connect-E ολικής αδροποίησης από την Perfection Plus.Χρησιμοποιήστε το για άμεσες και έμμεσες αποκαταστάσεις. Άριστος Δεσμός με οδοντίνη και αδαμαντίνη.Συσκευασία -1- τεμαχίου...
17,85€
Τιμή με ΦΠΑ:20,17€
Εταιρεία: Perfection Plus
Από ανοξείδωτο ατσάλι.Με κινητό βάρος και 3 ανταλλακτικές άκρες...
33,60€
Τιμή με ΦΠΑ:41,66€
Εταιρεία: Perfection Plus
Impress-E Χειρανάμικτο αποτυπωτικό από την Perfection PlusΠαχύρευστο, χειρανάμικτο αποτυπωτικό σιλικόνης , ταχείας πήξης. Ενδείκνυται για στεφάνες και γέφυρες, για αποτυπώματα ενθέτων και επενθέτων. Διαθέτει σύντομο χρόνο εργασίας μέσα στο στόμα γεγονός που εξασφαλίζει την άνεση του οδοντιατρου και ..
39,90€
Τιμή με ΦΠΑ:49,48€
Εταιρεία: Perfection Plus
Λεπτόρευστο αποτυπωτικό υλικό από την Perfection Plus.Το Impress E Wash είναι λεπτόρευστο αποτυπωτικό υλικό ταχείας πήξης. Προσαρμόζεται με ευκολία στην ανατομία του δοντιού για ακριβή αποτύπωση. Ενδείκνυται για αποτυπώματα στεφανών και γεφυρών, για αποτυπώματα ενθέτων και επενθέτων.Συσκευ..
20,50€
Τιμή με ΦΠΑ:25,42€
Εταιρεία: Perfection Plus
Πολυκαρβοξυλική Κονία από την Perfection Plus.Ακτινοσκιερή πολυκαρβοξυλική κονία για συγκόλληση σε ένθετα, επένθετα, στεφάνες και γέφυρες.Συγκόλληση ορθοδοντικών μεταλλικών δακτύλιων και άγκιστρων. Εξαιρετική πρόσφυση στην οδοντική ουσία, υψηλή απελευθέρωση φθορίου. Υψηλή ισχύ συγκόλλησης,..
24,15€
Τιμή με ΦΠΑ:27,29€
Εταιρεία: Perfection Plus
Μια συλλογή γεύσεων ειδικά για παιδιά!Σε οικονομική, ευμεγέθη συσκευασία που περιλαμβάνει ποικιλία γεύσεων, σε ειδική σύσταση (μείγμα μέτριων και λεπτών κόκκων), σχεδιασμένη για τους μικρούς σας ασθενείς. Σε κάθε βάζο περιλαμβάνονται και 200 Teddy stickers. Συσκευασία -200- τεμαχίων, σε μί..
40,95€
Τιμή με ΦΠΑ:50,78€
Εταιρεία: Perfection Plus
Για καθαρισμό και αποστείρωση των μικροεργαλείων.Από αλουμίνιο, διαθέτει καπάκι.Δεν περιλαμβάνει τα σφουγγαράκια. Συσκευασία -1- τεμαχίου. ..
12,60€
Τιμή με ΦΠΑ:15,62€
Εταιρεία: Perfection Plus
Νανόκοκκη ρητίνη υψηλού αισθητικού αποτελέσματος της Perfection Plus.Δευτερης γενιάς εξαιρετικού φθορισμού. Κατάλληλη για άμεσες και έμμεσες πρόσθιες και οπίσθιες αποκαταστάσεις (Ομάδες I, II, III, IV και V) συμπεριλαμβανομένων ενθέτων, επενθέτων και όψεων, ανασύσταση κολοβώματος και ναρθηκοποίηση.Α..
21,00€
Τιμή με ΦΠΑ:23,73€
Εταιρεία: Perfection Plus
Προστατευτικά μανίκια για υδροσύριγγες από την σειρά Protect+ Barrier Products της Perfection Plus.Διαθέτει άνοιγμα (οπή) στην κεφαλή ώστε να διέρχεται το στόμιο της υδροσύριγγας. Ένα μέγεθος Universal συμβατό με τις πιο πολλές μάρκες υδροσύριγγας της αγοράς.Διάφανα, μονής χρήσης. Συσκευασ..
9,45€
Τιμή με ΦΠΑ:11,72€
Εταιρεία: Perfection Plus
Προστατευτικά μανίκια για κορδόνι χειρολαβών από την σειρά Protect+ Barrier της Perfection Plus.Σε μέγεθος Small: Μήκος 17,5cm Διάμετρος 19,05mm. Διαθέτει άνοιγμα ώστε να διέρχεται το κορδόνι της χειρολαβής. Διάφανα μιας χρήσης.Συσκευασία -250- τεμαχίων...
11,45€
Τιμή με ΦΠΑ:14,20€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 40 (4 Σελ.)