ΕΝΟΤΗΤΕΣ
Καλάθι Αγορών

TG

Εταιρεία: TG
TG Putty VPS αποτυπωτικό υλικό, λεπτόρρευστο ταχείας πήξης, automix.ΧαρακτηριστικάΧειρανάμικτο, εύκολο στην δοσολογία και τοποθέτησηκαι εξίσου εύκολο στην αφαίρεση.Οικονομικό και αξιόπιστο υλικό για πρώτα αποτυπώματα.Συσκευασία -2- τεμαχίων φύσιγγες των 50ml, -12- τεμαχίων ρύγχη ανάμιξης και -12- τε..
38,50€
Τιμή με ΦΠΑ:47,74€
Εταιρεία: TG
TG Putty VPS αποτυπωτικό υλικό, λεπτόρρευστο κανονικής πήξης, automix.ΧαρακτηριστικάΧειρανάμικτο, εύκολο στην δοσολογία και τοποθέτηση και εξίσου εύκολο στην αφαίρεση. Οικονομικό και αξιόπιστο υλικό για πρώτα αποτυπώματα.Συσκευασία -2- τεμαχίων φύσιγγες των 50ml, -12- τεμαχίων ρύγχη ανάμιξης και -12..
38,50€
Τιμή με ΦΠΑ:47,74€
Εταιρεία: TG
TG Putty χειρανάμεικτο VPS αποτυπωτικό υλικό, κανονικής πήξης.Ενδείξεις:Στεφάνες, γέφυρες, ένθετα και επένθετα.ΧαρακτηριστικάΧειρανάμικτο, εύκολο στην δοσολογία και τοποθέτηση και εξίσου εύκολο στην αφαίρεση.Οικονομικό και αξιόπιστο υλικό για πρώτα αποτυπώματα.Συσκευασία -2- τεμαχίων, -1- βάση και -..
38,50€
Τιμή με ΦΠΑ:47,74€
Εταιρεία: TG
TG Putty χειρανάμεικτο VPS αποτυπωτικό υλικό, ταχείας πήξης.Στεφάνες, γέφυρες, ένθετα και επένθετα. ΧαρακτηριστικάΧειρανάμικτο, εύκολο στην δοσολογία και τοποθέτηση και εξίσου εύκολο στην αφαίρεση.Οικονομικό και αξιόπιστο υλικό για πρώτα αποτυπώματα.Συσκευασία -2- τεμαχίων, -1-  βάση και -..
38,50€
Τιμή με ΦΠΑ:47,74€
Εταιρεία: TG
Συγκόλληση σε ένθετα, στεφάνες, γέφυρες, ορθοδοντικοί δακτύλιοι.Χρησιμοποιείται ως κονία συγκόλλησης για βάσεις κάτω από όλα τα μόνιμα εμφρακτικά.ΠλεονεκτήματαΕξαιρετική πρόσφυση στην οδοντική ουσίαΑκτινοσκιερήΕύκολη αφαίρεση πεσίσσειας υλικούΑπελευθέρωση φθορίουΥψηλής αντοχήςΧωρίς μετεγχειρητικές ε..
15,40€
Τιμή με ΦΠΑ:17,40€
Εταιρεία: TG
Προσωρινό υλικό συγκόλλησης χωρίς ευγενόλη.Σε πρακτική σύριγγα αυτό-ανάμιξης (Automix) για γρήγορη, ελεγχόμενη και καθαρή εφαρμογή.Εξαιρετική ισχύς συγκόλλησης αλλά και ευκολία αφαίρεσης με τη νέα φόρμουλα από την TG Dent UK.Φιλική προς τον πολφό.Χρόνος εργασίας 1΄5΄΄- χρόνος πήξης 6΄.Συσκευασία 2 σ..
20,90€
Τιμή με ΦΠΑ:23,62€
Εταιρεία: TG
TG Temp Fill Προσωρινό Εμφρακτικό Υλικό για όλους τους τύπους κοιλοτήτων.Εύκολο στην επεξεργασία και την εφαρμογήΦράσσει ερμητικά την υπό θεραπεία κοιλότηταΕξαιρετική σταθερότητα μετά την τοποθέτησηΑξιόπιστο και οικονομικό Συσκευασία: Βαζάκι των 40gr σε λευκή απόχρωση...
5,50€
Τιμή με ΦΠΑ:6,22€
Εταιρεία: TG
Εποξυ-αμινική ρητίνη με άριστη πρόσφυση στα τοιχώματα του ριζικού σωλήναΣε πρακτικό διανομέα για την απαιτούμενη αναλογία βάσης-καταλύτη 2:1 (όπως και το ΑΗ26 Plus Jet), δεν προκαλεί ερεθισμούς, εξαιρετική βιοσυμβατότητα.Συσκευασία: 1 σύριγγα των 13,5γρ. (9γρ. βάση και 4,5γρ καταλύτης &αξεσουάρ)..
29,70€
Τιμή με ΦΠΑ:33,56€
Εταιρεία: TG
Πιστόλι εφαρμογής Universal, ένα πιστόλι για όλα τα υλικά.Το Multi Dispenser είναι έξυπνο και καινοτόμο εργαλείο.Η συσκευασία του περιλαμβάνει ένα πιστόλι με 3 υποδοχές και 5 έμβολα για κάθε υλικό:1:1 για 50 ml,1:1 για 25m,2:1 για 50ml,4:1 για 50mlκαι 10:1 για 50ml.Το πιστόλι παραμένει ίδιο και αλλά..
71,50€
Τιμή με ΦΠΑ:88,66€
Εταιρεία: TG
Βάση συγκόλλησης για στεφάνες και γέφυρες. Πλεονεκτήματα:Ιστορικό μεγάλης κλινικής επιτυχίαςΚαλή βιοσυμβατότητα Εξαιρετική ακτινοσκιερότητα που επιτρέπει τον εντοπισμό περίσσειας υλικού υποουλικάΥψηλή αντοχή σε δύναμη αποκόλλησης  Συσκευασία -1- τεμαχίου σκόνη των 50gr, -1- τεμαχίου υ..
13,20€
Τιμή με ΦΠΑ:14,92€
Εταιρεία: TG
Φωτο-πολυμεριζόμενο υλικό που συνδυάζει ρητίνη με πολυ-ακρυλικό οξύ και υαλο-ιονομερή στοιχεία με την προσθήκη ψευδάργυρου.Ειδικά σχεδιασμένο για να αντισταθμίζει τη συρρίκνωση σύνθετων αποκαταστάσεων προσφέροντας μακροβιότερες και ασφαλέστερες αποκαταστάσεις. Ακτινοσκιερό. Ισχυρός χημικός..
23,10€
Τιμή με ΦΠΑ:26,10€
Εταιρεία: TG
Υδροξείδιο του ασβεστίου ως ουδέτερο στρώμα.Υψηλής ποιότητας σύνθεση υδροξειδίου ασβεστίου, συμπαγές, αυτό-πολυμεριζόμενο υλικό για χρήση στην πολφική κοιλότητα ή/και ως προστατευτική επένδυση βάσης κάτω από εμφρακτικά υλικά. Δεν εμποδίζει τον πολυμερισμό ακρυλικών και σύνθετων αποκαταστάσεων.&..
18,70€
Τιμή με ΦΠΑ:21,13€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 14 (2 Σελ.)