ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 59€

Τρόποι αποστολής

Παραλαβή δέματος με BOX NOW

Η BOX NOW, ως τρόπος παραλαβής στο check out, σου επιτρέπει να παραλάβεις το δέμα σου ό,τι ώρα θες σε ένα από τα Αυτόματα Μηχανήματα Παραλαβής BOX NOW κοντά στο σπίτι σου ή στη δουλειά σου.

Το κόστος μεταφορικών είναι 1,75€ με ΦΠΑ.

Για παραγγελίες τελικής αξίας άνω των 59€, τα έξοδα μεταφορικών είναι ΔΩΡΕΑΝ.

***Ενδέχεται να ΜΗΝ υπάρχει ως τρόπος αποστολής, λόγω του ότι εξαιρούνται ορισμένα Brands.

Συνδυαστικά με την BOX NOW μπορέιτε να επιλέξετε διαφορετικούς τρόπους πληρωμής, ένας από αυτούς είναι:

BOX NOW PAY ON THE GO!

Πραγματοποιείς τη παραγγελία σου και ολοκληρώνεις τη πληρωμή online, μόνο όταν το δέμα σου έχει παραδοθεί στο locker που έχεις επιλέξει.
Το κόστος BOX NOW PAY ON THE GO! είναι 2€ με ΦΠΑ.
Για παραγγελίες τελικής αξίας άνω των 59€, τα έξοδα BOX NOW PAY ON THE GO! (& μεταφορικών) είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών (courier)

To dentalequipment.gr συνεργάζεται κυρίως με την εταιρία ΓΕΝΙΚΗ Ταχυδρομική για την αποστολή των παραγγελιών στην επιθυμητή διεύθυνση. Σημειώστε ότι ανάλογα την διεύθυνση του τελικού παραλήπτη, το dentalequipment.gr δύναται να χρησιμοποιεί και άλλες εταιρίες ταχυμεταφορών ( ιδίως στα μεγάλα αστικά κέντρα) ή και να προβαίνει σε παραδόσεις με το δικό της δίκτυο διανομέων με τις ίδιες ακριβώς χρεώσεις :  

  • Το κόστος μεταφορικών είναι 4 €  – χωρίς υπηρεσία αντικαταβολής. 
  • Για αντικαταβολή υπολογίζετε επιπλέον 2€. 

Όλα αυτά για παραγγελίες έως και 59€, καθώς στο dentalequipment.gr απολαμβάνετε δωρεάν μεταφορικά & αντικαταβολή για παραγγελίες αξίας 59€ και άνω πανελλαδικά και ανεξαρτήτως όγκου δέματος.  

* Για δέματα ιδιαιτέρως μεγάλου όγκου, δύναται η αποστολή να πραγματοποιείται με μεταφορική εταιρεία.  Έχοντας ως γνώμονα την βέλτιστη εξυπηρέτησή σας ώστε το δέμα να φτάσει το ταχύτερο δυνατό σε άριστη κατάσταση, ο υπεύθυνος της αποθήκης θα προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για αποστολή με μεταφορική εταιρία χωρίς να χρειαστεί εκ μέρους κάποια άλλη μέριμνα. 

Παραλαβή από το εργοστάσιο/έδρα (Neodent) της Θεσσαλονίκης, 10χμλ ΠΕΟ Θεσ/κης-Κιλκίς.

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το εργοστάσιο της Neodent A.E στην Θεσσαλονίκη  κατά τις ώρες 8:00 πμ έως 16.00 μμ.  Για καλύτερη εξυπηρέτησή σας, σας συστήνουμε να σημειώσετε στα σχόλια και ένα εκτιμώμενο χρονικό πλαίσιο 2 ωρών που θα θα είναι βολικό για την παραλαβή του δέματός σας.

Παραλαβή από το φυσικό κατάστημα Αθηνών, οδός Φειδιππίδου 45-49, ΤΚ 115 27 

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το φυσικό κατάστημα της Neodent A.E στην Αθήνα, στο ισόγειο της οδού Φειδιππίδου 45-49, ΤΚ 115 27 κατά τις ώρες 8:00 πμ έως 16.00 μμ.  Για καλύτερη εξυπηρέτησή σας, σας συστήνουμε να σημειώσετε στα σχόλια και ένα εκτιμώμενο χρονικό πλαίσιο 2 ωρών που θα θα είναι βολικό για την παραλαβή του δέματός σας.  

Παραλαβή από το κατάστημα Courier  

Επιλέγοντας “Παραλαβή από το κατάστημα Courier” το δέμα σας θα κρατηθεί στις αποθήκες της επιλεγμένης courier και δεν θα δοθεί προς παράδοση σε διανομέα. Με τον τρόπο αυτό, συλλέγετε εσείς το δέμα, μεταβαίνοντας στο κατάστημα της περιοχής σας.  

Visa Verified by Visa Mastercard MasterCard Secure Code Maestro American Express
0