ΕΝΟΤΗΤΕΣ
Καλάθι Αγορών

Blog RSS Feed

dental 31 Μαρ 0 186
Η χρησιμότητα των ακίνητων μεταβατικών αποκαταστάσεων στην σύγχρονη προσθετική και αισθητική οδοντιατρική θεωρείται πια αδιαμφισβήτητη. Επιπρόσθετα όμως, οι αυξανόμενες απαιτήσεις των ασθενών έχουν καταστήσει σαφή την ανάγκη για υψηλής ποιότητας μετα..
dental 28 Φεβ 0 351
Το mock up ή ελληνιστί δοκιμαστική προσομοίωση, αποτελεί ένα απαραίτητο διαγνωστικό ‘’εργαλείο’’ σε όλα τα εκτεταμένα και απαιτητικά αισθητικά και smile design περιστατικά. Εφαρμόζεται με τη βοήθεια ενός διαγνωστικού κερώματος, που επιτρέπει την κατα..
dental 26 Ιαν 0 426
Οι ενδοστοματικές καταγραφές αποτελούν κλινικό στάδιο που απαιτεί ακρίβεια και ασφαλείς χειρισμούς, για τη σωστή ανάρτηση των εκμαγείων εργασίας και τη μεταφορά των σχέσεων των γνάθων στο οδοντοτεχνικό εργαστήριο. Συχνά όμως υποβαθμίζονται από τον οδ..
dental 06 Δεκ 0 556
Ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά των αποτυπωτικών υλικών (πολυβινυλσιλοξάνες, πολυαιθέρες) είναι η ακαμψία, χωρίς την οποία τα αποτυπώματα θα παρουσίαζαν παραμορφώσεις και ανακρίβειες, με επακόλουθες επιπτώσεις στην εφαρμογή των προσθετικών απ..
dental 26 Οκτ 0 354
Οι προσωρινές κονίες συγκόλλησης αποτελούν μια από τις βασικές προσθήκες στο οπλοστάσιο του κλινικού οδοντιάτρου που ασχολείται με την οδοντική αποκατάσταση. Η επιλογή της κατάλληλης κονίας για κάθε περίπτωση δεν αποτελεί μια απλή διαδικασία και μπορ..
dental 22 Σεπ 0 485
Η λείανση και στίλβωση της σύνθετης ρητίνης αποτελεί την τελευταία φάση της κλινικής διαδικασίας μιας άμεσης αποκατάστασης, αλλά ταυτόχρονα και ένα πολύ κρίσιμο στάδιο που επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό την αισθητική και τη μακροβιότητά της. Ένα από τα πρ..
Εμφάνιση 1 έως 6 από 6 (1 Σελ.)