ΕΝΟΤΗΤΕΣ
Καλάθι Αγορών

Πρόγραμμα Πιστότητας

Σας καλωσορίζουμε στο νέο πρόγραμμα Πιστότητας του Dentalequipment.gr !

Xωρίς κάρτα, χωρίς πόντους, απλά και εύκολα ΜΟΝΟ με τις αγορές σας ! 


Το Dentalequipment.gr σας φέρνει μια επιπλέον καινοτομία  :  τώρα κάθε ηλεκτρονική παραγγελία έχει την δική της προστιθέμενη αξία.

Συμπληρώνοντας το ποσό του μήνα (Monthly Award) είτε σε πολλές είτε σε μια αγορά, λαμβάνετε πλούσια και χρηστικά ΔΩΡΑ! 


Πώς λειτουργεί :

1.     Την 1η ημέρα κάθε μήνα δημοσιεύεται στην κεντρική σελίδα του eshop (www.dentalequipment.gr) η προωθητική ενέργεια με τίτλο «Monthly Award» (μηνιαία επιβράβευση).

2.     'Eνα  ( ή/και  περισσότερα προϊόντα) θα προστεθούν ως ΔΩΡΟ στο καλάθι σας μόλις συμπληρωθεί η αξία των αγορών που έχει οριστεί για τον τρέχοντα μήνα.

3.     Η προωθητική ενέργεια «Monthly Award»  μεταβάλλεται κάθε μήνα  (ως προς το ΔΩΡΟ αλλά και ως προς το ύψος των απαιτούμενων αγορών , επομένως συστήνεται να ελέγχετε την αρχική σελίδα, τα newsletter και τα social media) 

4.     Κάθε μήνα προσμετρώνται οι αγορές σας, αρκεί αυτές να πραγματοποιηθούν έως την τελευταία του ημερολογιακή ημέρα. Παράδειγμα :  Monthly Award Μαρτίου προσμετρώνται όλες οι αγορές που έχετε πραγματοποιήσει από 1η έως 31η Μαρτίου του ίδιου έτους  (και όχι αγορές των τελευταίων τριάντα ημερών π.χ 15 Φεβρουαρίου με 15 Μαρτίου)

5.     Προκειμένου να υπολογίζει το σύστημα το ύψος των μηνιαίων αγορών σας θα πρέπει να έχετε εγγραφεί μέλος και να εισέρχεστε πάντα με την ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση e-mail. Προσοχή ! Ακόμη και εάν οι αγορές αφορούν το ίδιο ΑΦΜ αλλά έχετε κάνει login με διαφορετικό e-mail δεν θα προσμετρηθούν σωστά οι αγορές σας

6.     Ακυρωμένες ή Παραγγελίες σε αναμονή τραπεζικής κατάθεσης δεν προσμετρώνται 

7.     Το Monthly Award δεν ανταλλάσσεται με άλλο προϊόν ούτε εξαργυρώνεται χρηματικά

8.     Δεν υπάρχει περιορισμός στα Monthly Awards

9.     Στην προωθητική ενέργεια συμμετέχουν όλα τα είδη από την κατηγορία ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ - ΕΚΤΟΣ από : αναισθητικά σκευάσματα και ράμματα. ΔΕΝ συμμετέχουν προϊόντα από την κατηγορία ΣΥΣΚΕΥΕΣ ( π.χ χειρολαβές, κλίβανοι, μοτέρ κτλ) 

10.  Η ενέργεια αφορά Οδοντιάτρους και όχι Εμπόρους.