ΕΝΟΤΗΤΕΣ
Καλάθι Αγορών

Τρόποι αποστολής

Μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών (courier) 

To dentalequipment.gr συνεργάζεται κυρίως με την εταιρία ΓΕΝΙΚΗ Ταχυδρομική για την αποστολή των παραγγελιών στην επιθυμητή διεύθυνση. Σημειώστε ότι ανάλογα την διεύθυνση του τελικού παραλήπτη, το dentalequipment.gr δύναται να χρησιμοποιεί και άλλες εταιρίες ταχυμεταφορών ( ιδίως στα μεγάλα αστικά κέντρα) ή και να προβαίνει σε παραδόσεις με το δικό της δίκτυο διανομέων με τις ίδιες ακριβώς χρεώσεις : 

  • Το κόστος μεταφορικών είναι 3 €  - χωρίς υπηρεσία αντικαταβολής.
  • Για αντικαταβολή υπολογίζετε επιπλέον 2€.

Όλα αυτά για παραγγελίες έως και 40€, καθώς στο dentalequipment.gr απολαμβάνετε δωρεάν μεταφορικά & αντικαταβολή για παραγγελίες αξίας 40€ και άνω πανελλαδικά και ανεξαρτήτως όγκου δέματος. 

 

* Για δέματα ιδιαιτέρως μεγάλου όγκου, δύναται η αποστολή να πραγματοποιείται με μεταφορική εταιρεία.  Έχοντας ως γνώμονα την βέλτιστη εξυπηρέτησή σας ώστε το δέμα να φτάσει το ταχύτερο δυνατό σε άριστη κατάσταση, ο υπεύθυνος της αποθήκης θα προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για αποστολή με μεταφορική εταιρία χωρίς να χρειαστεί εκ μέρους κάποια άλλη μέριμνα.


Παραλαβή από το εργοστάσιο/έδρα (Neodent) της Θεσσαλονίκης, 10χμλ ΠΕΟ Θεσ/κης-Κιλκίς.

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το εργοστάσιο της Neodent A.E στην Θεσσαλονίκη  κατά τις ώρες 9 πμ έως 16.00 μμ.  Για καλύτερη εξυπηρέτησή σας, σας συστήνουμε να σημειώσετε στα σχόλια και ένα εκτιμώμενο χρονικό πλαίσιο 2 ωρών που θα θα είναι βολικό για την παραλαβή του δέματός σας. 

 

Παραλαβή από το φυσικό κατάστημα Αθηνών, οδός Φειδιππίδου 45, ΤΚ 115 27

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το φυσικό κατάστημα της Neodent A.E στην Αθήνα, στο ισόγειο της οδού Φειδιππίδου 45, ΤΚ 115 27 κατά τις ώρες 9 πμ έως 16.00 μμ.  Για καλύτερη εξυπηρέτησή σας, σας συστήνουμε να σημειώσετε στα σχόλια και ένα εκτιμώμενο χρονικό πλαίσιο 2 ωρών που θα θα είναι βολικό για την παραλαβή του δέματός σας. 

 

Παραλαβή από το κατάστημα Courier 

Επιλέγοντας "Παραλαβή από το κατάστημα Courier" το δέμα σας θα κρατηθεί στις αποθήκες της επιλεγμένης courier και δεν θα δοθεί προς παράδοση σε διανομέα. Με τον τρόπο αυτό, συλλέγετε εσείς το δέμα, μεταβαίνοντας στο κατάστημα της περιοχής σας.