ΕΝΟΤΗΤΕΣ
Καλάθι Αγορών

Απολύμανση

Εταιρεία: Polydent
Ψύκτρα καθαρισμού φρεζών μακριά.Συσκευασία -1- τεμαχίου. ..
2,48€
Τιμή με ΦΠΑ: 3,08€
Εταιρεία: Durr Dental
Ελεύθερο αλδεϋδών έτοιμο προς χρήση διάλυμα για την ταυτόχρονη απολύμανση και καθαρισμό των περιστροφικών εργαλείων μέσα σε δοχείο (1 min) ή σε λουτρό υπερήχων (30 sec). Χαρακτηριστικά:Ειδικά ταχεία δράση - 1 λεπτό. Εξαιρετική καθαριστική δράση περιέχει αντιοξειδωτικούς αναστολείς Δεν..
37,44€
Τιμή με ΦΠΑ: 39,69€
Εταιρεία: Beviston
Γενικό απολυμαντικό χωρίς αλδεΰδες, φαινόλες και αλκοόλη για καθαρισμό και απολύμανση επιφανειών, ιατρικών μηχανημάτων και οδοντιατρικού εξοπλισμού.NEA Ειδική φόρμουλα χωρίς αλκοόλη, κατάλληλη για χρήση σε ευαίσθητες επιφάνειες όπως π.χ ταπετσαρία της οδοντιατρικής έδρας ή βαμμένα μέρη του οδοντιατρ..
9,50€
Τιμή με ΦΠΑ: 10,07€
Εταιρεία: Hartmann
Μαντηλάκια BODE X-Wipes τύπου Fleece για όλα τα απολυμαντικά επιφανείας Hartmann και επιλεγμένα προϊόντα της σειράς απολυμαντικών οργάνων. Πατενταρισμένο σύστημα: ιδανική αποδέσμευση των δραστικών συστατικών κατά την απολύμανση. Συνδυάζεται με όλα τα υγρά απολυμαντικά επιφανειών BODE. Για ..
9,43€
Τιμή με ΦΠΑ: 11,69€
Εταιρεία: Durr Dental
Δοχείο απολύμανσης για εργαλεία και περιστροφικά εργαλείο, ευρύχωρο, ανθεκτικό στις μετακινήσεις, με εργονομικά σχεδιασμένα χερούλια για ασφαλή μεταφορά. Ειδικό δοχείο με εσωτερικό διάτρητο καλάθι αποστράγγισης για χρήση με υγρά καθαρισμού και απολύμανσης εργαλείων. Στιβαρή, ανθεκτική κατα..
65,73€
Τιμή με ΦΠΑ: 81,51€
Εταιρεία: Durr Dental
Συμπύκνωμα Αλδεΰδης, χωρίς αφρό για την ταυτόχρονη απολύμανση, απόσμηση, καθαρισμό και συντήρηση όλων των οδοντιατρικών συστημάτων αναρρόφησης και διαχωριστών αμαλγάματος.Χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό, την απολύμανση και την απομάκρυνση οσμών από την χειρουργική αναρρόφηση. Εξαιρετικά αποτελεσμα..
50,00€
Τιμή με ΦΠΑ: 53,00€
Εταιρεία: Hartmann
Το σύστημα BODE X-Wipes dispenser αποτελείται από πρακτικό περιέκτη/διανομέα και ρολό από ειδικό μη υφασμένο υλικό που μπορεί να συνδυαστεί με όλα τα απολυμαντικά επιφανειών της BODE. Διατίθεται σε διαφορετικούς χρωματισμούς έτσι ώστε να γίνεται απλά και γρήγορα η διαφοροποίηση ανάλογα με την ε..
20,75€
Τιμή με ΦΠΑ: 25,73€
Εταιρεία: InterMed
Reval Clean Clothes - Απολυμαντικό ρούχων & υφασμάτων.Το Reval® Plus Clean Clothes καθαρίζει, απολυμαίνει τα ρούχα και τα υφάσματα σε 60’’, σκοτώνοντας το 99,9% των βακτηριών και των ιών.Φρεσκάρει άμεσα τα ρούχα, αφήνοντας ένα ευχάριστο άρωμα. Είναι κατάλληλο για τα περισσότερα ρούχα, κυρίως για..
4,00€
Τιμή με ΦΠΑ: 4,24€
Εταιρεία: Hartmann
Αντλία 1ltl για απολυμαντικά/καθαριστικά Hartmann. Χωράει σε φιάλες 1.000ml.Συσκευασία 1τμχ...
1,40€
Τιμή με ΦΠΑ: 1,74€
Εταιρεία: Beviston
Ψεκαστήρας για μπουκάλι ενός -1- λίτρου του απολυμαντικού BevistoSept. Συσκευασία -1- τεμαχίου...
2,80€
Τιμή με ΦΠΑ: 2,97€
Εταιρεία: Beviston
Πρόκειται για ένα ψεκαστήρα ο οποίος εκτός από σπρέι, έχει και θέση από την οποία βγάζει αφρό.Προτείνεται για χρήση με το BevistoCRYL (χωρίς αλκοόλ) και ΜΟΝΟ για τις φιάλες του ενός -1- λίτρου.Συσκευασία -1- τεμαχίου. ..
3,00€
Τιμή με ΦΠΑ: 3,18€
Εταιρεία: Polydent
Ειδικό κουτί για την απολύμανση & αποστείρωση των περιστροφικών εργαλείων (φρεζών).Κλιβανίζεται σε Κλίβανο ΑΤΜΟΥ (αυτόκαυστο).Ενισχυμένο τοίχωμα.διπλό διάτρητο πάτο με πιο πυκνή πλέξη.Κυκλικό Σχήμα.Διαστάσεις κουτιού 7x9cm.Διαστάσεις διάτρητου καλαθιού 5x8,5cm.Διαθέτει καπάκι με χερούλι και οπή ..
9,20€
Τιμή με ΦΠΑ: 11,41€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 33 (3 Σελ.)