ΕΝΟΤΗΤΕΣ
Καλάθι Αγορών

Αναισθητικά

Εταιρεία: Adipharm
Με την αγορά 4ων συσκευασιών παίρνετε ΔΩΡΟ -1- συσκευασία βελόνες στο μέγεθος της επιλογής σαςΕνέσιμο διάλυμα αναισθησίας. Ισχυρό τοπικό αναισθητικό για όλες σχεδόν τις οδοντιατρικές πράξεις. Βέλτιστο προφίλ ασφάλειας λόγω της σημαντικάμειωμένης ποσότητας επινεφρίνης, λιγότερες παρενέργειες.Μον..
22,34€
Τιμή με ΦΠΑ: 23,68€
Εταιρεία: Adipharm
Με την αγορά 4ων συσκευασιών παίρνετε ΔΩΡΟ -1- συσκευασία βελόνες στο μέγεθος της επιλογής σαςΕνέσιμο διάλυμα αναισθησίας χωρίς αγγειοσυσπαστικό.Mepivacaine HCL 3% (Σύνθεση ανά καρπούλα: 1,8mL)Καλή τοπική ανοχή και ταχεία απορρόφηση-αποβολή όταν εισαχθεί στην κυκλοφορία. Ειδική άσηπτη συσκευασί..
22,34€
Τιμή με ΦΠΑ: 23,68€
Εταιρεία: Adipharm
Σπρέι τοπικής αναισθησίας. Επιφανειακή αναισθησία με μόνο ένα ψεκασμόΕφαρμόζεται τοπικά ακόμα και με το χέρι, λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε λιδοκαΐνηΕπιπλέον αντισηψία στην περιοχή του ψεκασμού λόγω του cetrimideΠοιοτική και Ποσοτική σύνθεση Lidocaine 15% + Cetrimide 0,15% Oromucosal spray..
9,92€
Τιμή με ΦΠΑ: 10,52€
Εταιρεία: Adipharm
Με την αγορά 4ων συσκευασιών παίρνετε ΔΩΡΟ -1- συσκευασία βελόνες στο μέγεθος της επιλογής σαςΕνέσιμο διάλυμα αναισθησίας. Μεγάλης διάρκειας και βάθους τοπική αναισθησία, λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε υδροχλωρική αρτικαϊνη, η οποία και παρουσιάζει εξαιρετική τοπική ανοχή και χαμηλή νευροτο..
22,34€
Τιμή με ΦΠΑ: 23,68€
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)