ΕΝΟΤΗΤΕΣ
Καλάθι Αγορών

Συγκρατητήρες/Holders

Εταιρεία: Hager Werken
Emmenix film holder, πλαστικοί συγκρατητήρες ακτινογραφιών από την Hager & Werken.Tοποθετούνται εύκολα στο στόμα του ασθενούςKαταργούν την ανάγκη χρήσης δακτύλων, όπως και τον ερεθισμό του βλεννογόνουΔεν προκαλούν παραμόρφωση ή κάμψη των πλακιδίωνΚατάλληλα για πρόσθια, οπίσθια δόντια και φρονιμί..
19,19€
Τιμή με ΦΠΑ: 23,80€
Εταιρεία: Acteon
Για την εφαρμογή τεχνικής που εξαλείφει το φαινόμενο της παραμόρφωσης των ακτινογραφιών.Κατάλληλο για τις τεχνικές της ορθής γωνίας-/παραλλήλου ή της διχοτόμησης.Ο δεσμός ανάμεσα στον δακτύλιο στόχευσης και τον μακρύ κώνο ακτινογράφησης είναι αρκετά χαλαρός ώστε να διευκολύνεται η ενδοστοματική τοπο..
199,00€
Τιμή με ΦΠΑ: 246,76€
Εταιρεία: Acteon
Σύστημα παράλληλης ακτινογράφησης για σένσορα Sopro - Holder Kit.Πλήρες σετ με ρυθμιζόμενα άκρα για την τοποθέτηση σένσορα ανεξαρτήτου μεγέθους.Εξοικονομείστε χρόνο και εξαλείψτε τα σφάλματαΦιλικά για τον ασθενή: Χωρίς μεταλλικά στοιχείαΚλιβανιζόμεναΕξασφαλίστε υψηλή ποιότητα και συνέπεια στις επανα..
328,00€
Τιμή με ΦΠΑ: 406,72€
Εταιρεία: Medin
Τσιμπιδάκι Ακτινογραφιών.Διαστάσεις: 2,5cm.Υλικό:  Ανοξείδωτο ατσάλι. Κατασκευάζεται από την Medin A.S...
30,21€
Τιμή με ΦΠΑ: 37,46€
Εταιρεία: Acteon
Κουτί φύλαξης πλακών φωσφόρου για PS Pix 2.Προτείνεται η κάθετη τοποθέτηση των πλακών, χωρίς να ακουμπούν μεταξύ τους. Να φυλάσσεται μακριά από την ηλιακή ακτινοβολία.Υλικό: Πλαστικό.Διαστάσεις (aprx.): 11x8x5cm.Συσκευασία -1- τεμαχίου. ..
65,00€
Τιμή με ΦΠΑ: 80,60€
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)