ΕΝΟΤΗΤΕΣ
Καλάθι Αγορών

Προσωρινές Εμφράξεις

Clip Flow σύριγγες 2x1.8gr
-10 %
Εταιρεία: Voco
Clip Flow σύριγγες 2x1.8gr.Λεπτόρρευστο φωτο-πολυμεριζόμενο εμφρακτικό υλικό για προσωρινές αποκαταστάσεις  Ενδείξεις Προσωρινές θεραπείες ενθέτων και επενθέτων της κοιλότητας Απόφραξη των ανοιγμάτων σε βίδες εμφυτεύματος Υλικό αναγόμωσης για προσωρινές στεφάνες και γέφυρες&..
30,06€
Τιμή με ΦΠΑ: 33,97€
Εταιρεία: TG
TG Temp Fill Προσωρινό Εμφρακτικό Υλικό για όλους τους τύπους κοιλοτήτων.Εύκολο στην επεξεργασία και την εφαρμογήΦράσσει ερμητικά την υπό θεραπεία κοιλότηταΕξαιρετική σταθερότητα μετά την τοποθέτησηΑξιόπιστο και οικονομικό Συσκευασία: Βαζάκι των 40gr σε λευκή απόχρωση...
5,50€
Τιμή με ΦΠΑ: 6,22€
Εταιρεία: Spident
Έχει τα πλεονεκτήματα της εύκολης αφαίρεσης σε ένα κομμάτι χωρίς να προκαλεί ζημιά στα όρια προετοιμασίας. Διατίθεται και σε λεπτόρρευστη υφή - Temp.it Flow, με τα ίδια χαρακτηριστικά σε εξαιρετικά πρακτικό σύστημα εφαρμογής σε σύριγγα.Χαρακτηριστικά:Εύκολη τοποθέτησηΕύκολη αφαίρεση σε ένα κομμ..
24,00€
Τιμή με ΦΠΑ: 27,12€
Εταιρεία: Spident
Φωτοπολυμεριζόμενο υλικό εμφράξεων για προσωρινές αποκαταστάσεις.Έχει τα πλεονεκτήματα της εύκολης αφαίρεσης σε ένα κομμάτι χωρίς να προκαλεί ζημιά στα όρια προετοιμασίας. Διατίθεται και σε λεπτόρρευστη υφή - Temp.it Flow, με τα ίδια χαρακτηριστικά σε εξαιρετικά πρακτικό σύστημα εφαρμογής σε σύ..
24,00€
Τιμή με ΦΠΑ: 27,12€
Clip F προσωρινό εμφρακτικό - 3 σύριγγες 4gr
-10 %
Εταιρεία: Voco
Clip F προσωρινό εμφρακτικό - 3 σύριγγες 4gr Φωτο-πολυμεριζόμενο εμφρακτικό υλικό για προσωρινές αποκαταστάσεις, με φθόριο.Ενδείξεις: Προσωρινές εμφράξεις, προσωρινή απόφραξη κοιλοτήτων, ιδίως με την τεχνική ενθέτου / επενθέτου.Πλεονεκτήματα:Εύκολη τοποθέτηση Εύκολη αφαίρεση ως ένα τεμάχιο..
64,89€
Τιμή με ΦΠΑ: 73,33€
Clip - Caps 25 x 0,25 gr
-10 %
Εταιρεία: Voco
Φωτο-πολυμεριζόμενο εμφρακτικό υλικό για προσωρινές αποκαταστάσεις.Ενδείξεις:Προσωρινές εμφράξεις Προσωρινή απόφραξη κοιλοτήτων, ιδίως με την τεχνική ενθέτου / επενθέτου.Πλεονεκτήματα: Εύκολη τοποθέτηση.Εύκολη αφαίρεση ως ένα τεμάχιο. Χωρίς πρόκληση βλαβών στα όρια των παρασκευών. Εξο..
69,12€
Τιμή με ΦΠΑ: 78,11€
Εταιρεία: Perfection Plus
Υλικό προσωρινών αποκαταστάσεων, έτοιμο προς χρήση. Εξαιρετική ικανότητα προσαρμογής ορίων.Μέγιστος χρόνος πήξης 15 λεπτά.Ακτινοσκιερό.Συσκευασία -1- γυάλινο βαζάκι 30gr...
6,20€
Τιμή με ΦΠΑ: 7,01€
Εμφάνιση 1 έως 7 από 7 (1 Σελ.)