ΕΝΟΤΗΤΕΣ
Καλάθι Αγορών

Εμφρακτικά Υλικά

Εταιρεία: Cerkamed
Βio ΜΤΑ+ Απόλυτα Βιοσυμβατό υλικό για την έμφραξη και την ανασύσταση ριζικών σωλήνων, σε λευκό χρώμα Εφαρμογή: Το ΒΙΟ ΜΤΑ+ συνίσταται στις ακόλουθες περιπτώσειςΔιάτρηση ριζικού σωλήναΈμφραξη οπισθίων ακροριζίωνΆμεση κάλυψη πολφούΑφαίρεση πολφούΘεραπεία δοντιών με ημιτελή ανάπτυξη των ριζών..
27,15€
Τιμή με ΦΠΑ: 30,68€
Εταιρεία: TG
Εποξυ-αμινική ρητίνη με άριστη πρόσφυση στα τοιχώματα του ριζικού σωλήναΣε πρακτικό διανομέα για την απαιτούμενη αναλογία βάσης-καταλύτη 2:1 (όπως και το ΑΗ26 Plus Jet), δεν προκαλεί ερεθισμούς, εξαιρετική βιοσυμβατότητα.Συσκευασία: 1 σύριγγα των 13,5γρ. (9γρ. βάση και 4,5γρ καταλύτης &αξεσουάρ)..
29,70€
Τιμή με ΦΠΑ: 33,56€
Πάστα υδροξειδίου του ασβεστίου, έτοιμη για χρήση
-10 %
Εταιρεία: Voco
Πάστα υδροξειδίου του ασβεστίου, έτοιμη για χρήση.Ενδείξεις: Έμμεση κάλυψη για την θεραπεία εν τω βάθει τερηδονισμού Άμεση κάλυψη όταν ο πολφός είναι ανοιχτός ή μετά από πολφοτομή Ουδέτερο στρώμα κοιλοτήτων για την αποφυγή έκθεσης σε όξινα μέσα όταν χρησιμοποιούνται κονίες Προσωρ..
94,86€
Τιμή με ΦΠΑ: 107,19€
Εταιρεία: Cerkamed
To ΝΑΝΟΚΟΚΚΟ MTA+ είναι η νέα ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ της CERKAMED που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην ενδοδοντία σε περιπτώσεις ανάστροφης έμφραξης στο ακρορρίζιο, απευθείας κάλυψης του πολφού, πολφεκτομής κτλ.Το ΜΤΑ εισήχθη για χρήση στην Ενδοδοντία και εγκρίθηκε από την FDA το 1998 σαν υλικό που εμφράσσει όλες ..
18,95€
Τιμή με ΦΠΑ: 21,41€
Εταιρεία: Cerkamed
Mπλοκ δοσολογίας για υλικό MTA+.Βοηθάει στον σχηματισμό ακριβή δόσεων του προϊόντος MTA+. Στη συνέχεια το προϊόν είναι έτοιμο για την εφαρμογή του στον ριζικό σωλήνα. Διευκολύνει την εφαρμογή του παρασκευάσματος στο πεδίο επεξεργασίας και μειώνει το χρόνο εργασίας.Έχει σημαντική αυλάκωση σε κάθε πλε..
21,45€
Τιμή με ΦΠΑ: 26,60€
Εταιρεία: Cerkamed
Xρησιμοποιείται ως υλικό προσωρινής έμφραξης, ουδέτερο στρώμα σε βαθιές εμφράξεις, κονία για προσωρινή συγκόλληση προσθετικών εργασιών.Το παρασκεύασμα έχει ελαφρώς αντιβακτηριακή δράση και βελτιώνει την επούλωση πληγών.Αναμειγνύεται σε γυάλινη πλάκα με τη χρήση μεταλλικής σπάθης. Κλασσική φόρμο..
4,25€
Τιμή με ΦΠΑ: 4,80€
Εταιρεία: Cerkamed
Xρησιμοποιείται ως υλικό προσωρινής έμφραξης, ουδέτερο στρώμα σε βαθιές εμφράξεις ή ως κονία για προσωρινή συγκόλληση προσθετικών εργασιών.Γρήγορη πήξη κατάλληλο για μη συνεργάσιμους ασθενείς. Το παρασκεύασμα έχει ελαφρώς αντιβακτηριακή δράση και βελτιώνει την επούλωση πληγώνΑναμειγνύεται σε γυάλινη..
4,25€
Τιμή με ΦΠΑ: 4,80€
Εταιρεία: Cerkamed
Kαθαρό υδροξείδιο του ασβεστίου σε σκόνη για μακροχρόνιες αντιβακτηριδιακές δράσεις.Το καθαρό υδροξείδιο του ασβεστίου δρα αντιβακτηριδιακά στην επιφάνεια του πολφού και προκαλεί τους οδοντόπαστες για την επανόρθωση της οδοντίνης.Διαλύει υπολείμματα μέσα από τον πολφό κατά την διάρκεια της θεραπείας..
5,90€
Τιμή με ΦΠΑ: 6,67€
Εταιρεία: TG
TG Sealer - Σετ αποτελούμενο από 20 ml Οξείδιο του ψευδαργύρου σε σκόνη και 10 ml ευγενόλη σε υγρό, με ειδικό διανεμητή/δοσομετρητή, με αντισηπτικές και αντιφλογιστικές ιδιότητες. Δεν προκαλεί ερεθισμό στους περιακρορριζικούς ιστούς.Δεν προκαλεί δυσχρωμία στην δομή του δοντιού.Εξαιρετική πρόσφυ..
15,40€
Τιμή με ΦΠΑ: 17,40€
Εταιρεία: Cerkamed
Κατάλληλο για προσωρινή έμφραξη του ριζικού σωλήνα σε έτοιμη πάστα που δεν απαιτεί ανάμειξη.Έχει την δυνατότητα ανασχηματισμού και βελτίωσης των περί ακρορριζικών αλλοιώσεων.Το υλικό δεν σκληραίνει και με την άμεση χρήση μέσα στο ριζικό σωλήνα το υδροξείδιο του ασβεστίου αρχίζει να ελευθερώνει ιόντα..
11,25€
Τιμή με ΦΠΑ: 12,71€
Calcicur Σύριγγα 2.5gr + Ρύγχη
-10 %
Εταιρεία: Voco
Πάστα υδροξειδίου του ασβεστίου, έτοιμη για χρήση.Ενδείξεις:Έμμεση κάλυψη για την θεραπεία εν τω βάθει τερηδονισμού Άμεση κάλυψη όταν ο πολφός είναι ανοιχτός ή μετά από πολφοτομή Ουδέτερο στρώμα κοιλοτήτων για την αποφυγή έκθεσης σε όξινα μέσα όταν χρησιμοποιούνται κονίες Προσωρινή έμ..
31,62€
Τιμή με ΦΠΑ: 35,73€
Εμφάνιση 1 έως 11 από 11 (1 Σελ.)