ΕΝΟΤΗΤΕΣ
Καλάθι Αγορών

Κονίες Συγκολλήσεων

Bifix QM Σύριγγα 10gr Universal + Futurabond DC 1 + 2 + Ceramic Bond
-10 %
Εταιρεία: Voco
Σύστημα συγκόλλησης διπλού-πολυμερισμού γενικής εφαρμογής με βάση την σύνθετη ρητίνη.Ενδείξεις Τελική συγκόλληση ενθέτων, επενθέτων, στεφανών και γεφυρών (όχι γεφυρών Maryland) κατασκευασμένων από κεραμικό, διοξείδιο του ζιρκονίου, σύνθετες ρητίνες και / ή μέταλλο Τελική συγκόλληση αξόνων ..
189,36€
Τιμή με ΦΠΑ: 213,98€
Εταιρεία: Spident
Κονία προσωρινής συγκόλλησης χωρίς ευγενόλη. Το EsTemp είναι κονία οξειδίου του ψευδαργύρου και είναι κατάλληλο για προσωρινή συγκόλληση των προσωρινών στεφανών και γεφυρών.ΧαρακτηριστικάΕύκολος χειρισμός, χωρίς απώλεια υλικού χάρη στην σύριγγα zero-lowΔυνατότητα χρήσης ρύγχους αυτόματης ανάμει..
24,90€
Τιμή με ΦΠΑ: 28,14€
Εταιρεία: Perfection Plus
Πολυκαρβοξυλική Κονία από την Perfection Plus.Ακτινοσκιερή πολυκαρβοξυλική κονία για συγκόλληση σε ένθετα, επένθετα, στεφάνες και γέφυρες.Συγκόλληση ορθοδοντικών μεταλλικών δακτύλιων και άγκιστρων. Εξαιρετική πρόσφυση στην οδοντική ουσία, υψηλή απελευθέρωση φθορίου. Υψηλή ισχύ συγκόλλησης,..
25,75€
Τιμή με ΦΠΑ: 29,10€
Εταιρεία: TG
Προσωρινό υλικό συγκόλλησης χωρίς ευγενόλη.Σε πρακτική σύριγγα αυτό-ανάμιξης (Automix) για γρήγορη, ελεγχόμενη και καθαρή εφαρμογή.Εξαιρετική ισχύς συγκόλλησης αλλά και ευκολία αφαίρεσης με τη νέα φόρμουλα από την TG Dent UK.Φιλική προς τον πολφό.Χρόνος εργασίας 1΄5΄΄- χρόνος πήξης 6΄.Συσκευασία 2 σ..
20,90€
Τιμή με ΦΠΑ: 23,62€
Εταιρεία: Spident
Κονία προσωρινής συγκόλλησης με ευγενόλη. Το EsTemp είναι κονία οξειδίου του ψευδαργύρου και είναι κατάλληλο για προσωρινή συγκόλληση των προσωρινών στεφανών και γεφυρών.Χαρακτηριστικά:Εύκολος χειρισμός, χωρίς απώλεια υλικού χάρη στην σύριγγα zero-lowΔυνατότητα χρήσης ρύγχους αυτόματης ανάμειξη..
27,90€
Τιμή με ΦΠΑ: 31,53€
Εταιρεία: Spident
Κονία προσωρινών αποκαταστάσεων χωρίς ευγενόλη ειδικά σχεδιασμένη για προσθετικές εργασίες σε εμφυτεύματα.Η ΕsTemp Ιmplant είναι ένα διπλού πολυμερισμού μη-ευγενολούχο υλικό για προσωρινές αποκαταστάσεις, ειδικά σχεδιασμένο για συγκολλήσεις στο στάδιο της προσθετικής σε θεραπείες εμφυτευμάτων. ..
29,90€
Τιμή με ΦΠΑ: 33,79€
Spident EsCem Dual Cured Ρητινώδης Κονία - Σύριγγα 8gr
2 + 1
ΔΩΡΟ
Εταιρεία: Spident
Ρητινώδης κονία διπλού πολυμερισμού, ακτινοσκιερή, με δεσμό υψηλής αντοχής που ενδείκνυται για συγκόλληση όλων των υλικών αποκατάστασης. Ενδείκνυται για: αλουμίνια, ζιρκόνια, κεραμικά, άξονες. Aυτοαδροποιούμενη και αυτοσυγκολούμενη. Με μικρό κίνδυνο μετεπεμβατικής ευαισθησίας.Διαθέσιμ..
60,00€
Τιμή με ΦΠΑ: 67,80€
Bifix Temp QM σύριγγα 5ml
-10 %
Εταιρεία: Voco
Διπλού-πολυμερισμού προσωρινό υλικό συγκόλλησης με ρητινώδη βάση.Υψηλή διαφάνεια / υψηλή αισθητικήΔιπλά-πολυμεριζόμενο, συνεπώς με εξοικονόμηση χρόνουΑπλή εφαρμογή και εξάλειψη των αποτυχιών ανάμιξης Ευκολότερη αφαίρεση περίσσειας με την τεχνική σύντομου πολυμερισμούΣυσκευασία -1- τεμαχίου σύριγγα τ..
47,16€
Τιμή με ΦΠΑ: 53,29€
Voco Bifix SE QM σύριγγα 5gr σε διάφορα χρώματα
-10 %
Εταιρεία: Voco
Σύστημα συγκόλλησης διπλού-πολυμερισμού αυτο-προσκολλούμενο με βάση την σύνθετη ρητίνη.Ενδείξεις: Τελική συγκόλληση ενθέτων, επενθέτων, στεφανών και γεφυρών (όχι γεφυρών Maryland) κατασκευασμένων από κεραμικό, διοξείδιο του ζιρκονίου, σύνθετες ρητίνες και / ή μέταλλο Τελική συγκόλληση αξόν..
68,85€
Τιμή με ΦΠΑ: 77,80€
Meron Plus QM - QuickMix syringe 8,5gr
-10 %
Εταιρεία: Voco
Υαλο-ιονομερής κονία συγκόλλησης ενισχυμένη με ρητίνη.Υψηλές τιμές συγκόλλησης σε σύγκριση με τις συμβατικές υαλο-ιονομερείς κονίες συγκόλλησηςAκριβής οριακή προσαρμογήΑυτο-συγκολλούμενο: ασφαλής και γρήγορη συγκόλλησηΗ περίσσεια του υλικού μπορεί να αφαιρεθεί χωρίς καθυστέρηση χάρη στον προαιρετικό..
54,39€
Τιμή με ΦΠΑ: 61,46€
Meron Plus AC - Κάψουλες 50τμχ.
-10 %
Εταιρεία: Voco
Υαλο-ιονομερής κονία συγκόλλησης ενισχυμένη με ρητίνη.Ενδείξεις:Συγκόλλησηστεφάνες από πορσελάνη-μέταλλο, γέφυρες σε σκληρή οδοντική ουσία και σε κολοβώματα ανακατασκευασμένα με αμάλγαμα, σύνθετες ρητίνες ή υαλο-ιονομερή υλικάμεταλλικά ένθετα, επένθετα, στεφάνες και γέφυρεςριζικοί άξονεςολο-κεραμικέ..
111,69€
Τιμή με ΦΠΑ: 126,21€
Meron Plus Σκόνη 15gr
-10 %
Εταιρεία: Voco
Υαλο-ιονομερής κονία συγκόλλησης ενισχυμένη με ρητίνηΕνδείξεις:Συγκόλλησηστεφάνες από πορσελάνη-μέταλλο, γέφυρες σε σκληρή οδοντική ουσία και σε κολοβώματα ανακατασκευασμένα με αμάλγαμα, σύνθετες ρητίνες ή υαλο-ιονομερή υλικά μεταλλικά ένθετα, επένθετα, στεφάνες και γέφυρες ριζικοί άξονες&..
42,66€
Τιμή με ΦΠΑ: 48,21€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 18 (2 Σελ.)