ΕΝΟΤΗΤΕΣ
Καλάθι Αγορών

Στοματικά Διαλύματα

Εταιρεία: InterMed
Πολλαπλή προστασία της στοματικής κοιλότητας.Το Chlorhexil Extra Mouthwash χάρη στον μοναδικό συνδυασμό των τριών αντιμικροβιακών παραγόντων (χλωρεξιδίνη, τρικλοζάνη, CPC)Έχει σχεδιαστεί για να παρέχει εντατική προστασία και ισχυρή μακροχρόνια δράση ειδικά σε περιπτώσεις χειρουργικών επεμβάσεων ή στ..
13,82€
Τιμή με ΦΠΑ: 17,14€
InterMed - Medinol Mouthwash 1.5L
3 + 1
ΔΩΡΟ
Εταιρεία: InterMed
Φθοριούχο καθημερινό στοματικό διάλυμα. Το Medinol Mouthwash είναι καθημερινό, φθοριούχο στοματικό διάλυμα για την αποτελεσματική και ολοκληρωμένη προστασία που έχει ανάγκη η στοματική κοιλότητα καθημερινά και ιδιαίτερα για τη μείωση της υπερευαισθησίας των δοντιών με συστηματική χρήση και τη σ..
13,29€
Τιμή με ΦΠΑ: 16,48€
InterMed - Periofix Mouthwash Professional 1.5L
3 + 1
ΔΩΡΟ
Εταιρεία: InterMed
To Periofix 0.20% Mouthwash 1.5L με χλωρεξιδίνη και υαλουρονικό οξύ, δημιουργήθηκε για τον δραστικό έλεγχο και την εξουδετέρωση των μικροοργανισμών της στοματοφαρυγγικής κοιλότητας. Την αποτελεσματική καταπολέμηση της ουλοοδοντικής μικροβιακής πλάκας και την άμεση ανακούφιση και προστασία της σ..
12,55€
Τιμή με ΦΠΑ: 15,56€
InterMed - Actisept Mouthwash Orange 1.5lit
1 + 1
ΔΩΡΟ
Εταιρεία: InterMed
Φθοριούχο καθημερινό στοματικό διάλυμα με ήπια αντισηπτική δράση.Το Actisept είναι φθοριούχο καθημερινό στοματικό διάλυμα με ήπια αντισηπτική δράση, για την αποτελεσματική καταπολέμηση των μικροοργανισμών που προκαλούν κακοσμία, πλάκα και φλεγμονές των ούλων καθώς και την ενίσχυση και προστασία της ..
10,50€
Τιμή με ΦΠΑ: 13,02€
InterMed - BabyDerm Mouhwash Τσιχλόφουσκα - 1.5 lit
3 + 1
ΔΩΡΟ
Εταιρεία: InterMed
Φθοριούχο στοματικό διάλυμα, σχεδιασμένο για παιδιά.Tο Babyderm Mouthwash, είναι ένα φθοριούχο στοματικό διάλυμα καθημερινής χρήσης, ειδικά σχεδιασμένο ώστε να προσφέρει κάλυψη των αναγκών της στοματικής κοιλότητας των παιδιών. Περιέχει φθόριο που ενδυναμώνει τα δόντια και λόγω της ειδικής του σύστα..
10,57€
Τιμή με ΦΠΑ: 13,11€
InterMed - Unisept Mouthwash με ενεργό οξυγόνο 1.5 lit
3 + 1
ΔΩΡΟ
Εταιρεία: InterMed
Καθαριστικό αντισηπτικό στοματικό διάλυμα.Το Unisept Mouthwash είναι μοναδικά σχεδιασμένο καθημερινό στοματικό διάλυμα, το οποίο χάρη στο ενεργό οξυγόνο προσφέρει πολλαπλή δράση: αντιμικροβιακή, καθαριστική, επουλωτική, ανακουφιστική και συμβάλει με τον τρόπο αυτό στην καθημερινή υγιεινή φροντίδα &a..
11,38€
Τιμή με ΦΠΑ: 14,11€
Εταιρεία: InterMed
Το Dispenser της InterMed εφαρμόζει σε οποιαδήποτε επαγγελματική φιάλη 1,5L.Eπιτρέπει τη διάθεση οποιοδήποτε στοματικούς διαλύματος της InterMed σε ρυθμιζόμενες ποσότητες των 10ml. Συσκευασία -1- τεμαχίου. ..
4,50€
Τιμή με ΦΠΑ: 5,58€
InterMed - Unisept Dental Cleanser 1.5L
3 + 1
ΔΩΡΟ
Εταιρεία: InterMed
Καθαριστικό αντισηπτικό στοματικό διάλυμα. Το Unisept Dental Cleanser είναι στοματικό διάλυμα καθημερινής χρήσης το οποίο συνδυάζει όλα τα οφέλη της πολλαπλής δράσης του ενεργού οξυγόνου με την ισχυρή και μακράς διάρκειας αντισηπτική προστασία που προσφέρει η χλωρεξιδίνη και το CPC συμβάλλοντας..
11,38€
Τιμή με ΦΠΑ: 14,11€
InterMed - Parodent Mild Antiseptic Mouthwash Κανέλλα 1.5lit
3 + 1
ΔΩΡΟ
Εταιρεία: InterMed
Το Parodent Mild Antiseptic Mouthwash είναι καθημερινό, ήπιο αντισηπτικό στοματικό διάλυμα χωρίς οινόπνευμα, για την υγιεινή περιποίηση της στοματικής κοιλότητας, την καταπολέμηση της ουλοοδοντικής μικροβιακής πλάκας και τον αποτελεσματικό έλεγχο των ουλορραγιών και της κακοσμίας.Συσκευασία 1.5 Lt...
13,49€
Τιμή με ΦΠΑ: 16,73€
InterMed - Chlorhexil 0.20% Mouthwash - 1.5 lit.
3 + 1
ΔΩΡΟ
Εταιρεία: InterMed
Αντισηπτικό στοματικό διάλυμα με Chlorhexidine 0,20% και χαμομήλι.Το Chlorhexil 0,20% Mouthwash με περιεκτικότητα σε χλωρεξιδίνη 0.20%, δημιουργήθηκε για τον δραστικό έλεγχο και την εξουδετέρωση των μικροοργανισμών της στοματοφαρυγγικής κοιλότητας, την αποτελεσματική καταπολέμηση της ουλοοδοντικής μ..
11,38€
Τιμή με ΦΠΑ: 14,11€
Εμφάνιση 1 έως 10 από 10 (1 Σελ.)