ΕΝΟΤΗΤΕΣ
Καλάθι Αγορών

Υλικά Φροντίδας & Επούλωσης

Εταιρεία: Hager Werken
Πλαστικά εργαλεία καθαρισμού εμφυτευμάτων.Σετ αποτελούμενο από τέσσερα -4- εργαλεία διαφορετικού σχήματος για τον καθαρισμό και την συντήρηση εμφυτευμάτων. Τα εργαλεία ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ σε ΑΥΤΟΚΑΥΣΤΟ κλίβανο στους 134 βαθμούς κελσίου για 5 λεπτά ή στους 121 βαθμούς κελσίου για 15 λεπτά. Σε μαύρο ..
17,05€
Τιμή με ΦΠΑ: 21,14€
Σκεύασμα (gel) χλωρεξιδίνης κατάλληλο για χρήση σε περιοδοντικούς θυλάκους. Περιέχει διγλυκονική χλωρεξιδίνη και υπεροξείδιο του υδρογόνου. Η εφαρμογή του προϊόντος είναι εύκολη. Βοηθάει στην πρόληψη της φλεγμονής που προκαλείται από τα υπολείμματα τροφής.1. Με την βοήθεια των ειδικών applicato..
35,50€
Τιμή με ΦΠΑ: 44,02€
Εταιρεία: Hager Werken
Γέλη μετεγχειρητικής φροντίδας για τοπική εφαρμογή.Επουλωτικές, αντιφλεγμονώδεις, καταπραϋντικές, βακτηριοκτόνες και αναπλαστικές ιδιότητες στους ιστούς.Τα μικρόκοκκα σωματίδια προκαλούν την άμεση απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών και επιδρούν ενεργά. Επιταχυνόμενη ιστική αναγέννηση στην θεραπευόμ..
5,92€
Τιμή με ΦΠΑ: 6,69€
Εταιρεία: Hager Werken
Reso-Pac Συγκολλητικός περιοδοντικός επίδεσμος.Υδρόφιλο σκεύασμα που χρησιμοποιείται μετά από χειρουργικές επεμβάσεις και εξαγωγές δοντιού. Είναι επικάλυψη με βάση την κυτταρίνη που εφαρμόζεται απευθείας επάνω στο τραύμα, τα ράμματα και τα σημεία πίεσης με σκοπό να προστατεύσει την περιοχή από ..
15,40€
Τιμή με ΦΠΑ: 17,40€
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)