ΕΝΟΤΗΤΕΣ
Καλάθι Αγορών

Απολύμανση Επιφανειών

Durr MD550 Καθαριστικό Λεκάνης Πτυελοδοχείου 750ml
ΝΕΟ
Εταιρεία: Durr Dental
Διάλυμα έτοιμο προς χρήση, κατάλληλο για καθαρισμό των πτυελοδοχείων.Δεν αφήνει υπολείμματα  Χωρίς αφρό Απομάκρυνση χωρίς προβλήματα καταλοίπων, όπως αλάτων, αίματος ή χρωστικών ουσιών πλάκας.Ταυτόχρονος καθαρισμός, απόσμηση και φροντίδα των πτυελοδοχείωνΧωρίς λειαντικά συστατικά - το..
13,90€
Τιμή με ΦΠΑ: 17,24€
Durr FD322 Απολυμαντικό επιφανειών 2.5lit
ΝΕΟ
Εταιρεία: Durr Dental
Έτοιμο προς χρήση διάλυμα για την ταχεία απολύμανση των επιφανειών του οδοντιατρείου.Εφαρμόζει απευθείας στην επιφάνεια και δεν αφήνει υπολείμματα.Δράση σε μόλις 15 δευτερόλεπτα (για τους HBV, HCV και HIV απαιτεί 30 δευτερόλεπτα).Χαρακτηριστικά:Ενεργά συστατικά: αλκόολη.Συσκευασία των 2.5lt..
42,30€
Τιμή με ΦΠΑ: 44,84€
Εταιρεία: Beviston
Γενικό απολυμαντικό χωρίς αλδεΰδες, φαινόλες και αλκοόλη για καθαρισμό και απολύμανση επιφανειών, ιατρικών μηχανημάτων και οδοντιατρικού εξοπλισμού.NEA Ειδική φόρμουλα χωρίς αλκοόλη, κατάλληλη για χρήση σε ευαίσθητες επιφάνειες όπως π.χ ταπετσαρία της οδοντιατρικής έδρας ή βαμμένα μέρη του οδοντιατρ..
9,50€
Τιμή με ΦΠΑ: 10,07€
Εταιρεία: Hartmann
Το σύστημα BODE X-Wipes dispenser αποτελείται από πρακτικό περιέκτη/διανομέα και ρολό από ειδικό μη υφασμένο υλικό που μπορεί να συνδυαστεί με όλα τα απολυμαντικά επιφανειών της BODE. Διατίθεται σε διαφορετικούς χρωματισμούς έτσι ώστε να γίνεται απλά και γρήγορα η διαφοροποίηση ανάλογα με την ε..
15,50€
Τιμή με ΦΠΑ: 19,22€
Εταιρεία: Durr Dental
Η Dürr Dental έχει αναπτύξει ένα ιδιαίτερα απαλό απολυμαντικό και καθαριστικό για όλες τις ευαίσθητες επιφάνειες: για υλικά από πλαστικό, ακρυλικό γυαλί ή συνθετικό δέρμα.Το FD 366 είναι κατάλληλο κυρίως για την απολύμανση και τον καθαρισμό των ευαίσθητων συνθετικών υλικά όπως π.χ η οδοντιατρική ταμ..
42,50€
Τιμή με ΦΠΑ: 45,05€
Εταιρεία: Durr Dental
Έτοιμο προς χρήση διάλυμα για την ταχεία απολύμανση των επιφανειών του οδοντιατρείου.Εφαρμόζει απευθείας στην επιφάνεια και δεν αφήνει υπολείμματα.Δράση σε μόλις 15 δευτερόλεπτα (για τους HBV, HCV και HIV απαιτεί 30 δευτερόλεπτα).Χαρακτηριστικά:Ενεργά συστατικά: αλκόολη. Συσκευασία φιάλη των 75..
16,50€
Τιμή με ΦΠΑ: 17,49€
InterMed - Ανταλλακτικός Ασκός-για Απολυμαντικό Επιφανειών Reval Plus Professional 5lit
5 + 1
ΔΩΡΟ
Εταιρεία: InterMed
Νέα refill συσκευασία REVAL PLUS Professional 5 λίτρων για ανανέωση της επαναγεμιζόμενης επαγγελματικής συσκευασίας του 1 λίτρου.Απολυμαντικό κατά των κοινών παθογόνων μικροβίων. Απολυμαντικό Επιφανειών. Η σύνθεση του Reval Plus Professional εξουδετερώνει όλους τους κοινούς παθογόνους μικροοργα..
30,90€
Τιμή με ΦΠΑ: 32,75€
InterMed - Απολυμαντικό Επιφανειών Reval Plus Professional 1lit
2 + 1
ΔΩΡΟ
Εταιρεία: InterMed
Απολυμαντικό κατά των κοινών παθογόνων μικροβίων. Η σύνθεση του Reval Plus Professional εξουδετερώνει όλους τους κοινούς παθογόνους μικροοργανισμούς προστατεύοντας εσάς και τους γύρω σας με τρόπο αποτελεσματικό και ασφαλή καθώς είναι εγκεκριμένη από τον Ελληνικό Οργανισμό Φαρμάκων (Ε.Ο.Φ).ΔΡΑΣΤ..
9,90€
Τιμή με ΦΠΑ: 10,49€
Εταιρεία: Beviston
Δοσομετρική Αντλία των 20ml για φιάλες απολυμαντικών BEVISTON 5 ή 10 λίτρων. Συσκευασία 1 τεμαχίου. ..
7,50€
Τιμή με ΦΠΑ: 9,30€
Εταιρεία: Beviston
Χαρακτηριστικά:Είναι εμποτισμένα με το απολυμαντικό BevistoSept.Δεν αφήνουν κατάλοιπα και έχουν ευχάριστο άρωμα.Πολύ καλή συμβατότητα και με ευαίσθητα υλικά.Βακτηριοκτόνο, μυκητοκτόνο, φυματιοκτόνο: 60 δευτερόλεπτα. Σύσταση: τα 100g περιέχουν: 0,05g χλωρίδιο του διδεκυλοδιμεθυλαμμωνίου, 43,0g α..
9,80€
Τιμή με ΦΠΑ: 12,15€
Εταιρεία: Beviston
Έτοιμο προς Χρήση, αποτελεσματικό, ταχείας δράσης απολυμαντικό με καθαριστικούς παράγοντες για τις επιφάνειες των ιατρικών συσκευών και των αντικειμένων στο οδοντιατρείο ή την κλινική.Χωρίς αλδεΰδες ή φαινόλες.Δράση:Μερικώς ιοκτόνο [αποτελεσματικότητα ως ανά RKI, δηλ. όλοι οι ιοί με περίβλημα όπως H..
11,70€
Τιμή με ΦΠΑ: 12,40€
Εταιρεία: Beviston
Απολυμαντικά μαντηλάκια σε ανταλλακτική συσκευασία των 120 τμχ, έτοιμα προς χρήση.Είναι εμποτισμένα με το απολυμαντικό BevistoSept.Δεν αφήνουν κατάλοιπα και έχουν ευχάριστο άρωμα.Πολύ καλή συμβατότητα και με ευαίσθητα υλικά.Βακτηριοκτόνο, μυκητοκτόνο, φυματιοκτόνο: 60 δευτερόλεπτα. Σύσταση: τα ..
7,07€
Τιμή με ΦΠΑ: 7,49€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 13 (2 Σελ.)