ΕΝΟΤΗΤΕΣ
Καλάθι Αγορών

Απολύμανση Εργαλείων

Ψύκτρα καθαρισμού φρεζών μακριά
ΝΕΟ
Εταιρεία: Polydent
Ψύκτρα καθαρισμού φρεζών μακριά.Συσκευασία -1- τεμαχίου. ..
2,15€
Τιμή με ΦΠΑ: 2,67€
Εταιρεία: Durr Dental
Ελεύθερο αλδεϋδών έτοιμο προς χρήση διάλυμα για την ταυτόχρονη απολύμανση και καθαρισμό των περιστροφικών εργαλείων μέσα σε δοχείο (1 min) ή σε λουτρό υπερήχων (30 sec). Χαρακτηριστικά:Ειδικά ταχεία δράση - 1 λεπτό. Εξαιρετική καθαριστική δράση περιέχει αντιοξειδωτικούς αναστολείς Δεν..
35,00€
Τιμή με ΦΠΑ: 37,10€
Εταιρεία: Durr Dental
Ελεύθερο αλδεϋδών συμπύκνωμα για απολύμανση και καθαρισμό γενικών και χειρουργικών εργαλείων, καθώς και περιστροφικών εργαλείων ευαίσθητων σε αλκάλια και αλκοόλες.Ελεύθερο αλδεϋδών συμπύκνωμα για απολύμανση και καθαρισμό γενικών και χειρουργικών εργαλείων, καθώς και περιστροφικών εργαλείων ευαίσθητω..
52,00€
Τιμή με ΦΠΑ: 55,12€
Εταιρεία: Durr Dental
Δοχείο απολύμανσης για εργαλεία και περιστροφικά εργαλείο, ευρύχωρο, ανθεκτικό στις μετακινήσεις, με εργονομικά σχεδιασμένα χερούλια για ασφαλή μεταφορά. Ειδικό δοχείο με εσωτερικό διάτρητο καλάθι αποστράγγισης για χρήση με υγρά καθαρισμού και απολύμανσης εργαλείων. Στιβαρή, ανθεκτική κατα..
58,00€
Τιμή με ΦΠΑ: 71,92€
Εταιρεία: Polydent
Ειδικό κουτί για την απολύμανση & αποστείρωση των περιστροφικών εργαλείων (φρεζών).Κλιβανίζεται σε Κλίβανο ΑΤΜΟΥ (αυτόκαυστο).Ενισχυμένο τοίχωμα.διπλό διάτρητο πάτο με πιο πυκνή πλέξη.Κυκλικό Σχήμα.Διαστάσεις κουτιού 7x9cm.Διαστάσεις διάτρητου καλαθιού 5x8,5cm.Διαθέτει καπάκι με χερούλι και οπή ..
8,50€
Τιμή με ΦΠΑ: 10,54€
Εταιρεία: Euronda
Φρεζοθήκη 72 Θέσεων για φρέζες αερότορ.Η βάση είναι από πολυπροπυλένιο και κλιβανίζεται (max στους 130o C).Καπάκι διάφανο από πολυστερίνη (δεν κλιβανίζεται το καπάκι).Made by Euronda. Συσκευασία -1- τεμαχίου...
6,60€
Τιμή με ΦΠΑ: 8,18€
Εταιρεία: Euronda
Φρεζοθήκη 18 θέσεων για φρέζες αερότορ.Η βάση είναι από πολυπροπυλένιο και κλιβανίζεται (max στους 130o C).Καπάκι διάφανο από πολυστερίνη (δεν κλιβανίζεται το καπάκι).Made by Euronda. Συσκευασία -1- τεμαχίου...
4,40€
Τιμή με ΦΠΑ: 5,46€
Εταιρεία: Euronda
Φρεζοθήκη Bur Block 36 Θέσεων για τουρμπίνα.Η βάση είναι από πολυπροπυλένιο και κλιβανίζεται (max στους 130o C).Καπάκι διάφανο από πολυστερίνη (δεν κλιβανίζεται το καπάκι).Made by Euronda. Συσκευασία -1- τεμαχίου...
5,50€
Τιμή με ΦΠΑ: 6,82€
Εταιρεία: Euronda
Κλιβανιζόμενη Φρεζοθήκη 36 συνολικά θέσεων, 18 θέσεις για φρέζες τύπου FG (τουρμπίνα) και 18 θέσεις για φρέζες τύπου RA (χαμηλών γωνιακή).Η βάση είναι από πολυπροπυλένιο και κλιβανίζεται (max στους 130o C).Καπάκι διάφανο από πολυστερίνη (δεν κλιβανίζεται το καπάκι).Made by Euronda. Συσκευασία -..
5,50€
Τιμή με ΦΠΑ: 6,82€
Εταιρεία: Beviston
Πολύ αποτελεσματικό απολυμαντικό εργαλείων και καθαριστικό για όλα τα ιατρικά και χειρουργικά εργαλεία κατασκευασμένα από γυαλί, καουτσούκ, πλαστικό, μέταλλο, πορσελάνη, κεραμικό καθώς επίσης και θερμοευαίσθητα εργαλεία αναισθησίας και άκαμπτα ενδοσκόπια σε ιατρικούς τομείς.Aπολυμαντικό εργαλείων &a..
74,00€
Τιμή με ΦΠΑ: 78,44€
Εταιρεία: Polydent
Ειδικό κουτί για την απολύμανση & αποστείρωση των περιστροφικών εργαλείων (φρεζών).Κλιβανίζεται σε κλίβανο ΑΤΜΟΥ (αυτόκαυστο).Διαθέτει καπάκι και διάτρητο καλαθάκι σε χρώμα βαθύ μπλε ιριδίζον.Κυκλικό Σχήμα.Διάμετρος 8,2 εκατοστά.Βάθος 4 εκατοστά.Διαθέτει καπάκι με χερούλι.Συσκευασία -1- τεμαχίου..
5,50€
Τιμή με ΦΠΑ: 6,82€
Εταιρεία: Beviston
Χαρακτηριστικά:Είναι εμποτισμένα με το απολυμαντικό BevistoSept.Δεν αφήνουν κατάλοιπα και έχουν ευχάριστο άρωμα.Πολύ καλή συμβατότητα και με ευαίσθητα υλικά.Βακτηριοκτόνο, μυκητοκτόνο, φυματιοκτόνο: 60 δευτερόλεπτα. Σύσταση: τα 100g περιέχουν: 0,05g χλωρίδιο του διδεκυλοδιμεθυλαμμωνίου, 43,0g α..
9,80€
Τιμή με ΦΠΑ: 12,15€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 14 (2 Σελ.)