ΕΝΟΤΗΤΕΣ
Καλάθι Αγορών

Διάφορα Είδη

Εταιρεία: Hager Werken
Οδοντικό νήμα με χλωρεξιδίνη, σε ατομικό διανομέα από την Hager & Werken.Δεν είναι κηρωμένο αλλά αποτελείται από PTFF έτσι ώστε να διεισδύει και στις πιο στενές περιοχές. Ειδικά σχεδιασμένο για τον ενδελεχή καθαρισμό των μεσοδόντιων διαστημάτων, δεν σκίζεται και δεν μπερδεύεται.Συσκευασία -1- τε..
2,93€
Τιμή με ΦΠΑ: 3,63€
Εταιρεία: Polydent
Συγκρατητήρες Νήματος & Νήμα με φθόριο και γεύση μέντα.Διαστάσεις 7,8cm. Συσκευασία -200- τεμαχίων...
6,00€
Τιμή με ΦΠΑ: 7,44€
Εταιρεία: InterMed
Reval Clean Clothes - Απολυμαντικό ρούχων & υφασμάτων.Το Reval® Plus Clean Clothes καθαρίζει, απολυμαίνει τα ρούχα και τα υφάσματα σε 60’’, σκοτώνοντας το 99,9% των βακτηριών και των ιών.Φρεσκάρει άμεσα τα ρούχα, αφήνοντας ένα ευχάριστο άρωμα. Είναι κατάλληλο για τα περισσότερα ρούχα, κυρίως για..
4,00€
Τιμή με ΦΠΑ: 4,24€
Εταιρεία: Polydent
Διαστάσεις 25 x 13,5cm.Διαθέσιμο σε χρώμα λευκό, πορτοκαλί, μπλε, πράσινο & κίτρινο.Συσκευασία -1- τεμαχίου...
6,50€
Τιμή με ΦΠΑ: 8,06€
Εταιρεία: Hartmann
Αντισηπτικό χεριών με βάση την αιθανόλη by Hartmann!Εξαιρετικά φιλικό προς το δέρμα ακόμη και για μακροχρόνια χρήσηBελτιωμένη ενυδάτωση του δέρματοςEυρύ φάσμα δράσης: Ισχυρή αντισηπτική δράση εντός 30 δευτερολέπτων, Ιοκτόνος δράση (ΕΝ 14476) μέσα σε ένα λεπτό, Επιπλέον βακτηριοκτόνος (ΕΝ 13727), μυκ..
1,89€
Τιμή με ΦΠΑ: 2,00€
Εταιρεία: Hartmann
Αντισηπτικό χεριών με βάση την αιθανόλη by Hartmann!Εξαιρετικά φιλικό προς το δέρμα ακόμη και για μακροχρόνια χρήση Bελτιωμένη ενυδάτωση του δέρματοςEυρύ φάσμα δράσης: Ισχυρή αντισηπτική δράση εντός 30 δευτερολέπτων, Ιοκτόνος δράση (ΕΝ 14476) μέσα σε ένα λεπτό, Επιπλέον βακτηριοκτόνος (ΕΝ 13727), μυ..
7,20€
Τιμή με ΦΠΑ: 7,63€
Το Reval Hand Gel προσφέρει στιγμιαίο και βαθύ καθαρισμό των χεριών, χωρίς νερό και σαπούνι.Άμεση αντιβακτηριδιακή προστασία, χωρίς τη χρήση νερού ή σαπουνιού.Στιγμιαίος καθαρισμός και αντιμικροβιακή προστασία των χεριών όπου και αν βρίσκεστε.Περιέχει ειδικούς αντιβακτηριδιακούς παράγοντες, καθώς κα..
12,00€
Τιμή με ΦΠΑ: 12,72€
Εταιρεία: InterMed
Καθαρίζει & Απολυμαίνει τα χέρια χωρίς νερό. Το Reval Hand Gel περιέχει ειδικούς αντιβακτηριδιακούς παράγοντες καθώς και δερμοκοσμητικά βότανα και βιταμίνες που θρέφουν, αναζωογονούν και προστατεύουν το δέρμα.Σκοτώνει τα μικρόβια σε 60 δευτερόλεπτα. Περιέχει: Πανθενόλη Θυμάρι..
7,50€
Τιμή με ΦΠΑ: 7,95€
InterMed - Ανταλλακτικός Ασκός Αντισηπτικό Χεριών Reval Plus Λεμόνι - 5L
3 + 1
ΔΩΡΟ
Εταιρεία: InterMed
Νέα refill συσκευασία REVAL PLUS Hand Gel 5 λίτρων για ανανέωση της επαναγεμιζόμενης επαγγελματικής συσκευασίας του 1 λίτρου.Το REVAL PLUS Hand Gel προσφέρει άμεση και αποτελεσματική αντιβακτηριδιακή προστασία χωρίς τη χρήση νερού ή σαπουνιού.Εξουδετερώνει το 99,9% των μικροβίων σε 60’’. Εξασφαλίζει..
38,90€
Τιμή με ΦΠΑ: 41,23€
InterMed - Ανταλλακτικός Ασκός-για Απολυμαντικό Επιφανειών Reval Plus Professional 5lit
5 + 1
ΔΩΡΟ
Εταιρεία: InterMed
Νέα refill συσκευασία REVAL PLUS Professional 5 λίτρων για ανανέωση της επαναγεμιζόμενης επαγγελματικής συσκευασίας του 1 λίτρου.Απολυμαντικό κατά των κοινών παθογόνων μικροβίων. Απολυμαντικό Επιφανειών. Η σύνθεση του Reval Plus Professional εξουδετερώνει όλους τους κοινούς παθογόνους μικροοργα..
30,90€
Τιμή με ΦΠΑ: 32,75€
InterMed - Απολυμαντικό Επιφανειών Reval Plus Professional 1lit
2 + 1
ΔΩΡΟ
Εταιρεία: InterMed
Απολυμαντικό κατά των κοινών παθογόνων μικροβίων. Η σύνθεση του Reval Plus Professional εξουδετερώνει όλους τους κοινούς παθογόνους μικροοργανισμούς προστατεύοντας εσάς και τους γύρω σας με τρόπο αποτελεσματικό και ασφαλή καθώς είναι εγκεκριμένη από τον Ελληνικό Οργανισμό Φαρμάκων (Ε.Ο.Φ).ΔΡΑΣΤ..
9,90€
Τιμή με ΦΠΑ: 10,49€
Εταιρεία: Hager Werken
Οδοντικό νήμα με επικάλυψη PTFE, σε ατομικό διανομέα από την Hager & Werken.Δεν είναι κερωμένο αλλά αποτελείται από PTFF έτσι ώστε να διεισδύει και στις πιο στενές περιοχές. Ειδικά σχεδιασμένο για τον ενδελεχή καθαρισμό των μεσοδόντιων διαστημάτων, δεν σκίζεται και δεν μπερδεύεται.Η συσκευασία π..
3,01€
Τιμή με ΦΠΑ: 3,73€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 18 (2 Σελ.)